Sothys Crème defense éclat-glow defense cream

€79,00 Incl. btw
Levertijd:

Sothys Crème Défense Éclat - Glow Defense Cream: Stralende Bescherming voor Uw Huid

Ontdek de Sothys Crème Défense Éclat, een luxueuze dagcrème die speciaal is ontwikkeld om uw huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en blauw licht. Deze innovatieve formule versterkt de natuurlijke afweer van de huid en zorgt voor een stralende, jeugdige teint.

  • Versterkt de huidbarrière: Deze crème helpt de huid te beschermen tegen vrije radicalen en vervuiling, waardoor tekenen van vroegtijdige veroudering worden verminderd.
  • Gezonde gloed: Verrijkt met antioxidanten en krachtige actieve ingrediënten, biedt de Sothys Glow Defense Cream een zijdezachte finish en een stralende glow.
  • Voor alle huidtypen: De lichte textuur is geschikt voor zowel de normale, gevoelige als gecombineerde huid, en biedt langdurige hydratatie zonder de poriën te verstoppen.

Gebruikstips: Breng 's ochtends en/of 's avonds een kleine hoeveelheid van de crème aan op een gereinigd gezicht en hals. Masseer zachtjes in met opwaartse bewegingen voor optimale opname. Voor het beste resultaat combineer met de andere producten uit de Sothys Paris-lijn.

Waarom kiezen voor Sothys Crème Défense Éclat?
Sothys staat al jaren bekend om zijn hoogwaardige huidverzorgingsproducten die wetenschappelijk zijn ontwikkeld om de huid in topconditie te houden. Deze crème is een must-have voor iedereen die zijn huid wil beschermen tegen de dagelijkse invloeden en tegelijkertijd een gezonde, stralende teint wil behouden.

Bestel nu bij Schoonheidscreme en ervaar zelf de magische werking van de Sothys Glow Defense Cream!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »